Digimarkkinointi

Digimark­kinointia räätälöitynä kokonaispal­veluna lähialueiden yrityksille.

Hikoiluttaako markkinoinnin monikanavaisuus? Onko yrityksenne markkinointi hajautettu monelle eri kumppanille? Tai tekeekö sitä yrityksen oma henkilökunta kolmannella olemattomalla kädellä silloin tällöin, kun omilta töiltään ehtii? Näettekö konkreettisesti, mitkä toimenpiteet tuottavat tulosta, vai teettekö eri kanavien sisältöjä ja mainontaa täysin arvailujen varassa?

Me palvelemme lähialueiden yrityksiä digimarkkinoinnin tarpeissa pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että perehdymme asiakkaamme kanssa lähtötilanteeseen, markkinoinnin kipupisteisiin ja pullonkauloihin. Mietimme yhdessä, kuinka paljon resursseja asiakkaamme tarvitsee ja mitkä ovat tärkeimmät ensimmäiset toimenpiteet. 

Teemme yleensä useamman päivän kuussa töitä yhdelle asiakkaalle, jopa asiakkaan omissa tiloissa. Näin pääsemme kunnolla sisälle asiakkaamme liiketoimintaan ja tavoitteisiin. Toimepiteitä voivat olla markkinointisuunnitelman laatiminen, somekalenterit, sisällöntuotanto verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, somemainonta, hakukoneoptimonti, hakukonemainonta, täysin uudet verkkosivut, henkilökunnan koulutus jne. 

Palvelumme on asiakaslähtöistä – sekä asiakkaamme että heidän asiakkaidensa tarpeita kunnioittavaa. Tämä näkyy aitona haluna kuunnella ja ymmärtää. Toivomme, että meistä ja asiakkaasta tuntuu siltä, että digimarkkinointimme asiantuntija on osa yrityksen omaa henkilökuntaa eikä niinkään ulkopuolinen ostettu voimavara. 

Kuvauspalvelumme tukevat digimarkkinointia optimaalisesti. Pienenä ja ketteränä toimistona viestintämme on suoraa ja mutkatonta. Tällöin asiakkaamme tarpeet välittyvät tekijältä toiselle ja video- ja kuvatuotanto palvelee eri kanavien tarkoitusta. 

Ota yhteyttä