Kulisseissa

Keyframen takana on reilu nelikymppinen ylivieskalainen yrittäjä ja kuvaaja Jaakko Niemelä, joka innostuu helposti uusimmista kuvaustekniikoista. Koulutuspakista löytyy medianomin tutkinto sekä valokuvaajan ja markkinoinnin ammattitutkinto. Keyframe on Traficomin RPAS-rekisteröity dronekuvausten tuottaja.

Toiminimi perustettiin jo vuonna 2006 ja kuvaustoiminnan laajentuessa yhtiömuoto vaihtui osakeyhtiöksi 1.7.2020 – näin Keyframe Oy sai alkunsa. Pitkän historian ansiosta on ympärillä myös laaja ammattilaisten verkosto, joka mahdollistaa asiakkaille entistäkin laajempien ja haastavampien kuvausprojektien toteutumisen.

Kuvausosaa­minen aina ajan tasalla

Kuvaajalta vaaditaan nykyisin monipuolista teknistä osaamista ja suuri osa työstä tehdäänkin tietokoneen äärellä. Kuvaaminen ja digitaalisen aineiston jälkikäsittely vaatii jatkuvaa uuden oppimista, mikä onkin ammatin suola.

”Tavoitteenani on olla huomenna parempi kuin tänään ja edellä muita. Siitä hyötyvät kaikki asiakkaani.”

Digimarkkinoija Johanna Sammalmaa hyppäsi Keyframen kelkkaan helmikuussa 2022, kun Jaakko oli huomannut, että asiakkailla oli kova tarve myös digimarkkinoinnin palveluille.

Johanna ja Jaakko olivat työskennelleet jo aiemmin yhdessä mainostoimistossa. Hommat luistivat yhdessä ja molempia motivoivat työssä samat asiat: aito halu auttaa asiakasta ja viimeisen päälle hyvä työnjälki. Molemmilta löytyy myös jatkuva uuden oppimisen nälkä omalla alalla.

Osaamista verkkosivuista some­mainontaan

Digimarkkinointi on niin monikanavaista, että se vaatii suurien kokonaisuuksien hahmottamista ja monen kanavan hallintaa. Täytyy myös olla vahva halu ja kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä heidän asiakkaidensa tarpeita ja ostokäyttäytymistä.

”Digimarkkinointi on mielestäni pohjimmiltaan asiakaspalvelua – halua ymmärtää ja tuottaa lisäarvoa. Myynti seuraa kyllä perässä, kun tekemistä ohjaa aito asiakaslähtöisyys.”

Ota yhteyttä