Ilmakuvaus dronelaitteistolla

Ilmakuvilla ja videoilla voidaan helposti välittää yleiskuva alueesta ja havainnollistaa sijainnit sekä etäisyydet. Dronekopterilla päästäänkin usein kuvakulmiin, joihin ei muuten olisi mahdollista päästä. Yritysvideoihin dronekuvaus tuo elokuvallisuutta, kun video voidaan aloittaa näyttämällä ensin miljöö, jossa tapahtuu. Dronekuvausta käyttävät paljon esimerkiksi talotehtaat sekä loma- ja matkailupalvelut.

Suoritamme tavallisen ilmakuvauksen lisäksi myös rakennusten ja kattojen tarkistuksia. Myös tapahtumakuvausta voidaan toteuttaa dronella turvallisen etäisyyden päästä – ei koskaan yleisön yläpuolella.

Käytössämme on kolme eri kokoluokan dronea, joista jokainen tallentaa 4K-tarkkuuksista videota ja laadukkaita valokuvia. Isot rakennukset ja alueet hahmottuvat paremmin ilmasta kuin maasta ja siksi dronet kulkevat yleensä lähes jokaisella keikalla mukana. Dronella tai droonilla voidaan kuvata parhaimmillaan jopa 120 metrin korkeudesta käsin.

Dronekuvaus myös 360° panoraamana

Dronella voidaan kuvata myös 360°-panoraamoja ja liittää ne maassa kuvattuun virtuaalikierrokseen. Näin voidaan tuoda katsojalle laaja yleiskuva alueesta tai kiinteistöstä, josta katsoja pääsee tutustumaan virtuaalisesti toteutettuihin yksityiskohtiin.

Rakennusten ja alueiden 3D-mallit dronekuvauksella

Luomme 3D-malleja alueista ja rakennuksista fotogrammetrian avulla. Tätä hyödynnetään etenkin asuinalue- ja asuntokohteiden markkinoinnissa.

Hyvä muistaa kuvausta suunniteltaessa

Suomessa Traficom ylläpitää lentotyöntekijöiden rekisteriä, johon ammattimaisten dronekuvaajien on kuuluttava. Keyframe on rekisteröitynyt tähän Traficomin RPAS-toimijaluetteloon, mikä takaa vastuuntuntoisen kuvaamisen laadukkaalla kuvauslaitteistolla.

Kova tuuli tai sade estävät lentämisen, joten kuvauksille on hyvä varata myös mahdollinen varapäivä. Ota yhteyttä ja sovitaan kuvauksista tarkemmin!

Ota yhteyttä

"Lentää kuin päätön kana."
}