Kuvauspalvelut yrityksille

Keyframe on pieni ja ketterä kuvauspalveluita tarjoava yritys Pohjois-Pohjanmaalla. Asiakkaitamme on ympäri Suomen ja kuvauskohteita tehdään ulkomaita myöten. Kuvausprojekteja on toteutettu 15 vuoden aikana esimerkiksi talotehtaiden, teollisuusyritysten, sisustussuunnittelijoiden sekä kiinteistönvälittäjien tarpeisiin.

Studio laadukkaine kuvaus- ja äänityslaitteineen kulkee mukana koko ajan. Oli kohteesi siis missä tahansa, olemme jo Suomen puolivälissä tulossa!

Yritys- ja tuotekuvat

Hyvässä kuvassa on aina tiettyjä lainalaisuuksia. Valo, varjo ja värit ovat kohdallaan sekä tarkennus on siellä missä pitääkin ja tiedosto on teknisesti painolaatuinen.

Hyvä kuva myy ja näyttää tuotteesi tai palvelusi aina parhaassa valossa. Laadukkaat valokuvat herättävät henkiin asiakastarinoiden asiakkaat, yrityksen henkilöstön ja osaamisen sekä tuotteiden parhaimmat puolet.

360° kuvaus ammattilaiskameralla

360° panoraama­kuvaus

Olen yksi ensimmäisiä suomalaisia kaupallisia panoraamakuvaajia ja virtuaalikierrosten toteuttajia.

360° tekniikka on tuonut valo-ja videokuvaamiseen aivan uusia mahdollisuuksia, koska katsoja pääsee kokemaan kuvan kuin olisi paikan päällä. Kuviin ja videoihin voidaan myös yhdistää houkuttelevia toiminnallisia elementtejä.

Yritys- ja tuotevideot

Videot ovat välttämätön osa tämän päivän yritysmarkkinointia. Esimerkiksi asiakastarinat sekä tuote- ja yritysesittelyt tuodaan esiin mieleenpainuvina videona.

Ilmaiset julkaisualustat ovat laajalti yritysten hyödynnettävissä ja myös tapahtumien livestriimaus yleistyy kovaa vauhtia palvellakseen yleisöjä paremmin.

Kannustalo ilmakuvaus Porvoo

Ilmakuvaus dronelait­teistolla

Moni asia on helpompi havainnollistaa lintuperspektiivistä ja dronella päästään myös kuvakulmiin, joihin muulla tavoin ei olisi mahdollista päästä. Ilmasta voidaan kuvata niin valokuvia kuin laadukasta 4K-tarkkuuksista videokuvaakin. Videoon voidaan editointivaiheessa lisätä infografiikkaa, tai vaikka 3D-malli vielä tyhjälle tontille. Mahdollisuuksia löytyy, joita kannattaa rohkeasti hyödyntää.

Media-ammattilaisten verkosto mahdollistaa suuremmatkin kuvausprojektit

Isommissa tuotannoissa teemme yhteistyötä muiden media-alan ammattilaisten kanssa ja kokoamme aina projektiin sopivan tiimin käyttöönne. Olemme myös mainostoimistojen ja muiden media-alan toimijoiden käytettävissä. Ota yhteyttä ja neuvotellaan teille sopiva yhteistyömalli!

Ota yhteyttä

"Ammattilaiset palveluksessanne!"
}