Yritys- ja tuotevideot

Videot kuuluvat tähän päivään ja ne vangitsevat vastaanottajansa huomion niin somesisällöissä kuin yrityksen verkkosivuilla. Videoidut asiakastarinat, asiantuntijahaastattelut tai yritysesittelyt on helppo jakaa hyödynnettäväksi useammassakin markkinointikanavassa. Hyvin tehty video kestää aikaa ja sitä voidaan käyttää myös useamman kerran.

Videot yrityksen verkkosivuille

Verkkosivuilla kiinnostavat ja laadukkaat videot herättävät huomiota ja videoita voidaan rikastaa interaktiivisilla ominaisuuksilla. Videoiden tuotannossa huomioidaan aina verkkosivujen asettamat raamit parhaimmalle mahdolliselle toteutukselle. Videoita hyödynnetään jo laajalti esimerkiksi asiakastarinoiden ja tuote- tai kohdekuvausten esittämisessä.

Videotuotannot someen ja televisioon

Ilmaisia julkaisualustoja kannattaa hyödyntää ja näkyvyyttä saa helposti lisää pienellä rahallisella panostuksella esim. YouTubessa tai Facebookissa. Kauttamme saat myös valmiit kampanjat niin televisioon kuin nettiinkin kuvasuhteet ja muut kanavakohtaiset speksit huomioituna.

Nopeutuneiden nettiyhteyksien ja päätelaitteiden myötä videoiden katselumäärät ovat kasvaneet räjähdysmäisesti viime vuosikymmenen aikana. Tarjonnan kasvaessa myös katselijoiden laatuvaatimukset ovat nousseet. Suosituimmat YouTube-kanavat keräävät miljoonayleisön vain kovan työn tuloksena.

360°-videokuvaus

Nykyisellä kalustolla voimme kuvata myös 8K-tarkkuuksista 360°-videota, jota voidaan katsoa kaikilla nykyaikaisilla älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla tai virtuaalilaseilla, jolloin hiirtä, laitetta tai päätä liikuttamalla katselukulma muuttuu vastaavasti. Näin katsoja pääsee kokemaan videon kuin olisi paikan päällä.

YouTube ja monet muut alustat tukevat jo 360°-videota, joten se ei vaadi katsojalta mitään erityistä toimiakseen. 360°-video yleistyy jatkuvasti ja se mahdollistaa aivan uuden tyyppisen osallistumiskokemuksen virtuaalisesti.

Tapahtumakuvaus ja livestriimaus

Voit tuoda tapahtumasi useampien osallistujien katsottavaksi livestriimauksen avulla, kun tapahtumaan voi osallistua tulematta fyysisesti paikan päälle. Striimaus voidaan toimittaa livenä tai halutessanne tallenteena levitettäväksi tilaisuuden jälkeen. Meiltä onnistuu myös 360 asteinen livestream, jolloin katsoja voi katsella videolla ympärilleen mikä mahdollistaa näin ympäristön laajamittaisen havainnoinnin. Voimme livestriimata 360°-videota YouTube-kanavalle tai Facebook-sivulle jopa 6K-tarkkuudella.

360° 3D Kuvaus

3D-kuvauksessa kamera kuvaa koko 360° tilan samalla silmänräpäyksellä niin, että laitteen peräkkäiset kamerat taltioivat myös erilaiset kuvakulmat molemmille silmille. Tällöin voimme tuottaa 6K-tarkkuuksista aitoa 3D 360 -videota. Kannattaa kuitenkin huomioida, että aito 360-asteinen 3D-kuva tai video toimii vain virtuaalilaseilla, koska katsojan molemmille silmille täytyy näyttää eri kuva.

Hyvä muistaa kuvausta suunniteltaessa

Teemme yhteistyötä videotuotannon ammattilaisten kanssa ja tuotantotiimi muodostuu aina projektikohtaisesti tarvittavista alan ammattilaisista. Yrityksenne edustajat voivat osallistua tuotantoon esimerkiksi näyttelemiseen tai käsikirjoittamiseen.

Hyvä video vaatii aina suunnittelua ennen ammattimaista tekemistä. Ennen tuotantoa olisi hyvä miettiä ainakin seuraavat kohdat:

  • Videon tavoite ja pääsanoma, eli mitä katsojan toivotaan tekevän videon katsomisen jälkeen?
  • Missä kanavissa videota jaetaan? Videon tekniset ja sisällölliset vaatimukset poikkeavat huomattavasti toisistaan eri kanavissa ja esimerkiksi Instagram Storiesiin tulee tuottaa pystymallinen video.
  • Tuotannon ja videon markkinoinnin budjetti. Paraskaan video ei yleensä saa suuria katsojamääriä somessa ilman mainosrahaa, siksi videota kannattaa mainostaa.

Ota yhteyttä

"Onko kiire vai tehdäänkö tietokoneella?"
}