Yritys- ja tuotekuvat

Hyvässä kuvassa on aina tiettyjä lainalaisuuksia ja sen eteen täytyy nähdä vaivaa. Valo, varjo ja värit ovat kohdallaan, tarkennus on siellä missä pitääkin ja tiedosto on teknisesti painolaatuinen. Hyvä kuva myy, sillä se näyttää tuotteesi, palvelusi, yrityksesi sekä henkilökuntasi parhaassa valossa.

Arkkitehtuurinen kuvaus asuntomarkkinointiin

Arkkitehtuurinen kuvaus on yksi vahvimmista osaamisalueistamme. Kun kuvataan arkkitehtuurisia ratkaisuja esimerkiksi asuntomarkkinoinnin tarpeisiin, täytyy monen asian kuvassa osua kohdalleen. Ammattilaisena huolehdimme, että tila näyttäytyy realistisesti ja näkemyksenne mukaan.  Luomme myös 3D-malleja alueista ja rakennuksista fotogrammetrian avulla sekä tuotamme virtuaalikierrosvideoita.

Sisustuskuvaus tuo yksityiskohdat uuteen valoon

Sisustuskuvauksessa saadaan halutut yksityiskohdat korostumaan kuvassa tai videolla. Haluttiinpa tuoda esiin pintamateriaaleja tai muuta designia, kuvatessa voimme määrittää minne katsojan katse ohjautuu.

Tuotekuvaus antaa tietoa ostopäätöksen tueksi

Tuotekuvilla voidaan opastaa, luoda mielikuvaa tai ohjata ostopäätökseen. Perinteisempien kuvien lisäksi pystymme tuottamaan myös 360°- panoraamakuvia, joilla palvelujen tai tuotteiden toimintaa voidaan tuoda katsottavaksi elämyksellisemmin ja yksityiskohtaisemmin.

Yritys- ja henkilöstökuvaus yrityskuvan luontiin

Tuomalla henkilöstö ja yritys näkyväksi luodaan vaikuttavasti mielikuvaa yrityksestä. Mielikuvaa luodaan myös inspiroivien ja ajatuksia herättävien asiakas- ja referenssitarinoiden kautta.

Kauttamme saat laadukkaat ja edustavat yritys- ja henkilökuvat painotuotteista digitaalisiin markkinointikanaviin. Jokainen haluaa näyttäytyä edukseen valokuvassa, siksi kannattaakin varmistaa hyvät vuorovaikutustaidot omaava kuvaaja.

Valokuvausta myös ilmakuvauksena

Joskus paras kuvakulma on taivaalla ja siksi käytössämme on useita droneja eli nelikoptereita. Perinteisten valokuvien ja videoiden lisäksi ilmasta voidaan kuvata ja mallintaa myös täysin fotorealistinen 3D-malli alueesta (fotogrammetria).

Ota yhteyttä

"Kameran kanssa olen päässyt lukemattomiin upeisiin paikkoihin, jonne tuskin koskaan olisin muuten päässyt."
}